Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Svek senast på V75 – snabb revansch nu?

Foto: Malin Albinsson / TR Media / Malin Albinsson
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Momarken.

V75-1

Tre varv passar ju utmärkt för 10 Maestro Crowe som är på väg uppåt i form och mycket väl kan lösa den här uppgiften. 13 Amazing Warrior har övertygat vid segrarna i Sverige och är ett tidigt bud här också. 3 Gitan de Touchyvon och 7 Cambria får ses som två outsiderbud.

V75-2

Norske 6 Difficult Ways har radat segrar och blir nog betrodd, men det är mycket tuffare emot nu och jag tror att segerraden kan se sitt slut. 1 What a Winner, 2 Open Sky och 3 Fighter Vang är tre bra hästar med bra spår. 9 Velten Swarovski är inte borta fast det handlar om comeback efter vila.

V75-3

Här finns omgångens bank. 14 Odd Herakles löste årsdebuten på bra sätt och formen ska vara lite förbättrad till den här uppgiften. Han möter inte det värsta motståndet och han lär runda samtliga om han är vid sunda vätskor. 10 Ulsrud Tea är med och slåss om andraplatsen.

V75-4

12 Namanga Bo vann på en 1.13-tid över full väg senast och gav ett bra formbesked. Hon är ovan med startmetoden men blir farlig felfri. Jag tror att hästarna på startvolten får svårt att freda sig. 6 Bahama Passion med lopp i kroppen ska man nog inte underskatta.

V75-5

Frode Hamres 8 A Perfect Dutchess är talangfull och obesegrad i år. Givet bud trots åttondespåret. 11 Elegant C.N. vann lätt före 7 Borups Umami senast och ska också tas på allvar. 4 Firebird Scoop möter lite vassare motstånd nu men kan inte avskrivas helt.

V75-6

4 Bill's Man har formen i stigande och är helt klart bra nog att vinna detta. Men han kan få göra jobbet den tunga vägen då startblixten 2 Chapuy säkert lär vilja prova i ledningen. 5 Remarkable Feet och 8 Floris Baldwin kan inte heller uteslutas ur segerdiskussionen.

V75-7

1 Strong Heartbeat svek som favorit senast men kan ta en snabb revansch här. Fick ett kanonläge och den lite kortare distansen nu passar honom säkert bättre. 4 Hulken Sisu var tvåa på en 1.12-tid senast och kan slå alla på en bra dag. Även 7 Legend Act är formstark och bra.