Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Superstoet går ner i klass från senast

Racing Brodda.
Foto: Fotograf Mikael Leijon, Mikael Rosenquis / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Solänget.

V75-1

6 Månlykke A.M. gör första starten efter segern i SM och kommer att bli storfavorit. Trots en liten paus har han bra chans och främsta hotet kommer från hemmastjärnan 8 Tangen Haap som ska försöka ta revansch efter målfotoförlusten senast.

V75-2

7 Santos de Castella vann en V75-final senast och är formen konserverad ska det vara bra chans igen. Ett springspår borde passa bra och Kihlström sätter vi ett plus bakom. 5 Juliana Rags är en bra norsk häst som slutar långt framme med en bra start.

V75-3

5 Milligan’s School verkar inte vara i samma form som tidigare och vid första anblicken känns det som att jag låser loppet på två andra hästar. 1 Seismic Wave kom tillbaka efter paus på ett snyggt sätt senast. 7 Global Adventure gör bra lopp hela tiden.

V75-4

4 Tinder Lars har visat strålande form och med tanke på läget måste han vara aktuell den här gången också. 9 Källsjöviking höll bra som tvåa i V75 senast och fick bara stryk av en smygkörd konkurrent. 6 Tekno Lynet får ses som en liten outsider.

V75-5

Många om budet. Spontant känns 9 Mr Carioca hetast trots orutin. Vann på 1.13,9/2 140 auto senast och tycks bara bli bättre och bättre. 7 Mountainous och 10 Wolverine nämner jag tidigt som garderingsbud. 4 Oneiric Ocelot har toppform och är inte golvad.

V75-6

Ston utspridda på tre volter och jag plockar fram den hetaste på varje volt. 2 Clandestine tror jag har bäst chans av hästarna på start om inte spåret stället till det. 11 Zante Grif är värd en framgång snart och 15 Racing Brodda går ner i klass jämfört med senast.

V75-7

Färska V75-vinnarna 9 Tattoo Avenger och 11 Leave Your Sox On kan få jobbigt att hinna fram över kort distans. 1 Frodo S. och 4 Cash Cowboy har fina lägen och känns lite hetare. Med ett lopp i kroppen är inte heller kapable 7 Gooner borta ur segerstriden.