Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Superspännande debut för Nurmos

Foto: Lars Jakobsson / KANAL75 AB

Det börjar väl bli tjatigt men V86 är verkligen ett svårt pussel att lägga. Fyra hästar under fem procent som segrade förra veckan gjorde att spelarna var chanslösa på åtta rätt. Med tanke på det har vi en jackpot att se fram emot den här veckan.

Timo Nurmos brukar träna sina hästar rejält och nyförvärvet 3 Longcat Hanover i V86-8 lär inte vara något undantag. Vettig chans direkt och det är ena spiken.

En trolig spik

V86-8: 3 Longcat Hanover

Har visat prov på en del fart, och mött bra hästar, i tidigare regi. Och det är givetvis superspännande att det på onsdag är debut för Timo Nurmos. Det låter bra ”mellan raderna” från stallet och det blir troligen barfota runt om direkt. Vi tror att hästen kommer att vara bra direkt och väljer att spika, lite på chans.

Ett roligt drag 

V86-2: 5 Total Recall

Är uppåt i form och läget är intressant. Det kan bli ledningen om kusken är offensiv och då är det ett mycket spännande streck. Väldigt glömd på förhand och bara hoppas det håller i sig...

Två relevanta intervjuer

V86-6: 4 Peter Highness

– Det verkar bra med honom och han jobbar på fint. Jag var jättenöjd med honom senast. Det ser lite spännande ut och jag hoppas att det kan bli spets. Då skulle jag köra i ett bra tempo, annars blir det dödens. Inget nytt, säger Oskar Kylin Blom.

V86-8: 3 Longcat Hanover

– Han har tränat på bra, först tung träning och sedan lite lättare men inga farter direkt. Han är förberedd så som våra brukar vara. Han känns fin och det ska bli kul att se honom i loppet. Jag tror att blir barfota runt om direkt, vi får se vilken vagn det blir, säger Claes-Göran Björkroth i stallet.

Två heta ändringar 

V86-2: Skygglappar är avsierat på 2 Yieldson med tanke på kortare distans. Jepson upp!

V86-7: 1 Victoria Lane, ska mest troligt tävla barfota runt om, ny regi dessutom och bra läge.