Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Succé för Expressens andelssystem på V75

Foto: Malin Albinsson / MVA Foto

Det blev succé för Expressens andelsspel i helgen då laget satte sju rätt på fyra av systemen. 

Tillsammans drog de in över 220 000 kronor.

– Det kändes säkert hela vägen, säger Jonas Noreen.

Jonas Noreen satte båda sina system varav det större betalade ut över 3 000 kronor per andel. 

Han hade bland annat förlitat sig på spiken Beartime som ledde den andra avdelningen från start till mål. 

– Beartime hade haft krafter kvar flera gånger och nu var det liksom dags att gasa. Jag pratade med Örjan Kihlström som vanligt och det hördes på honom att han gillar hästen. När det dessutom var spetschans och ganska låg spelprocent, sett till chansen, fanns inte mycket att fundera på, säger Noreen om spikvalet. 

Hur följde du loppen?

– Faktum är att min sambo fyllde år så jag var helt bortkopplad från ”nätvärlden” under V75, kollade loppen i efterhand på ett hotellrum. Funkade ju det också!

”Då hade vi snackat större summor”

För kollega Fredrik Edholm blev de full pott på både Redaktionens Lilla och Stora system. Spiken Wild Love i V75-5 var överlägsen motståndet. 

– Det var ju ett tvåhästarslopp på förhand. Men jag noterade att Wild Love gjort kanonlopp med skor i historiken och dessutom hade kusken Kevin Oscarsson tipsat om en ny balans med mera grepp bak som han trodde skulle passa Wild Love. Dessa två faktorer fick mig stark i tron om att hon skulle krossa allt till slut. Och precis så blev det! Säger Edholm.

– Lite surt att inte storskrällen Jesper Trot nådde fram i V75-4. Den fanns med på systemet och då hade vi snackat betydligt större summor…

Samtliga av de fyra vinnarsystemen satt kvar med skrällpotential inför sista avdelningen som efter en dramatisk upploppsduell vanns av andrahandsfavoriten Night Brodde. 

ANNONS: Spela V75 med våra experter 

Expressen Jonas Noreen Lilla 

Expressen Redaktionens Lilla V75 

Expressen Redaktionens Stora V75