Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Succé för andelsspelet – drog in 10 000 per andel

Foto: TR Media / Travronden
Foto: TR Media / Travronden

Under onsdagen var det stor jackpott på V86.

Då slog SportExpressens travredaktion till med en succé – och åtta rätt.

– Det var lite extra lätt att hoppa ur sängen i dag. Kul att kunna fylla på folks plånbok, säger experten bakom systemet, Jonas Noreen. 

Under onsdagens V86-omgång gjorde Expressens andelsspel ”Redaktionens stora V86”, som görs i sammarbete med Köpandel.se, stor succé. Systemet hade åtta rätt och totalt var vinsten på systemet 195 839 kr. Det var sålt i 19 andelar, så varje andel fick strax över 10 000 kr

– Jag har haft hyfsade system ett tag nu på Tillsammans-spelen men det har inte slagit helt rätt. Men nu var det dags för lite stolpe in. Nycklarna var så klart spikarna. Ferrari River vann med galopp och Thriller N.P. på målfoto, säger Jonas Noreen som är experten bakom systemet.

”En värdehöjare”

En stor anledning till att utdelningen på åtta rätt blev relativt hög var att 108-oddsaren Wind Knight vann V86-4. 

– Sedan rankade jag enprocentaren Wind Knight i mitten och eftersom loppet var öppet på förhand var det ganska givet att ta med en sådan "värdehöjare" när man målade på.

Även på lördag är det Jonas Noreen som håller i Expressens andelsspel, då Solvalla arrangerar V75 Champions. Redan nu bjuder han på en skräll:

– 4 Cyrius d'Ariane har gått bra för ny tränare och det är en stark rackare som gynnas av distansen. Finska hästar som kommer hit brukar vara i ordning och den här kan mycket väl chocka spelarna. Full form på den här kanten!

Klicka här för att komma till Jonas Noreens system på lördag 

Expressen har även fler lag där du kan köpa andelar till olika kostnader. Exempelvis Podcasten Systemets lag som tillhörde de mest vinstrika lagen på Köpandel under 2018 med ett plus på 578087 kronor

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!