Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stora vinstsuccén: Edholm satte sjuan

Grattis alla andelsköpare!

I helgen drämde Expressens stora V75-system hem sju rätt. Värdet drygt 120 000 kronor och lite över 12 000 kronor tillbaka per köpt andel.

– Det är extremt skönt att kunna leverera, säger spelläggaren Fredrik Edholm.

ANNONS: Köp en andel i expertens unika system

Helgens V75-omgång avgjordes på Umåker och bjöd på stor dramatik.

I Gulddivisionen fick exempelvis storfavoriten Missle Hill utstå stort tryck hela loppet igenom men kunde hålla undan och vinna kort före en vilt spurtande Antonio Trot.

Men det var två skrällar som fick värdet att studsa uppåt: Even's Cool Boy i V75-5 och inte minst Ove A Lindqvist Rally Funny, som från spår 11 var först över linjen över 1640 meter, spelad till endast 1% på V75-spelet.

Det gjorde att sju rätt gav 116 269 kronor, sex rätt 194 kronor medan femmorna blev utan.

Sju rätt för Expressens andelsspel

En som satte hela raden korrekt var Expressens spelexpert Fredrik Edholm, som på sitt stora system ”Expressen – redaktionens stora V75” gav pengaregn tillbaka till andelsköparna: 12 073 kronor tillbaka per köpt andel.

Hur känns det här, Fredrik Edholm?

– Jag fick några tack av andelsköpare under lördagskvällen och sådant värmer extremt mycket. De lägger ju trots pengarna på mina tankar och det är det extremt skönt att kunna leverera, säger han.

Nyckeln till systemet?

– Nyckeln var ju Don Fanucci Zet som enda spik. Hade garderat båda favoriterna Digital Dominance och Missle Hill så det fanns potential för en nolla till... Don Fanucci Zet skulle ju ta ledningen, det var mer eller mindre givet och därifrån hade han aldrig förlorat så det var ett enkelt val, säger Edholm som också bjuder på ett tidigt tips till lördagens V75:a från Gävle.

– Då kommer en av mina favoriter ut för att göra årsdebut. Det handlar om högkapable 7 Admiral As (V75-7) som jag följt sedan första starten. Jag tror att han har bra chans att vinna direkt i comebacken!