Stor irritation efter nytt strul för ATG

Publicerad

Under lördagen kördes årets nästsista V75-omgång.

Och då var det strul på ATG.se – flera travlirare hade stora problem med att logga in. 

Till slut tvingades ATG starta om hela sitt system. 

– De har tvingats till en omstart av hela sitt system, säger Per Skoglund, programledare i TV12. 

Under lördagen kördes V75 på Halmstad-travet. Och på ATG.se var det stora driftsproblem. 

Många av ATG:s kunder hade stora problem att logga in. På sociala medier, och i SportExpressens liverapportering var irritationen stor mot spelbolaget. 

https://twitter.com/ABtravochgalopp/status/947134083733344256

 

Tvingades starta om

Problemen började i samband med starten av V75-1 och läsare som hört av sig menar att de inte kunnat lämna in sina system.

Det hela fortsatte ända till 17.30 – då ATG tvingades starta om hela sitt system. 

– De har tvingats till en omstart av hela sitt system, säger Per Skoglund, programledare i TV12. 

https://twitter.com/ABtravochgalopp/status/947142524862369792

 

 

 

 

 

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Är du nybörjare på trav? Ta hjälp av SportExpressens travskola

Till Expressens startsida

Mest läst i dag