Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnparets nya miljoninvestering

Travparet Patrik Fernlund och Jasmine Ising har förvärvat en gård utanför Rommetravet.
Foto: LJ / TR Media
Patrik Fernlind och Jasmine Ising.
Foto: LJ / TR Media

Drömboendet är fixat för tv-profilen Patrik Fernlund och proffstränaren Jasmine Ising.

Paret har slagit till på miljongården Villa Tranu vid Rommetravet i Borlänge.

Prislappen: 8,6 miljoner kronor.

– Vi har fått gräva djupt i fickan men det här är en investering som man gör en eller två gånger i livet, säger Fernlund till Trav365.

Villa Tranu i Borlänge har sedan en månad tillbaka varit ute på marknaden till försäljning.

Gården, belägen 400 meter från Rommetravet i Borlänge, stoltserar med en boyta på 165 kvadratmeter, hela 41756 kvadratmeter tomt och ljuvliga möjligheter att bedriva travverksamhet i.

Och den idylliska hästgården har nu fått nya ägare:

Tv-profilen Patrik Fernlund och proffstränaren Jasmine Ising.

– Patrik är uppvuxen i trakterna i Borlänge, hans mamma bor nån mil därifrån och hans syster bara någon kilometer från vårt nya boende. Vi har en liten dotter och ute vid Julmyra finns inte så mycket för henne. Nu kan hon växa upp med kompisar, dans och andra aktiviteter, det blir inte så knöligt. Dessutom får även hon komma närmare familjen, berättar Jasmine Ising för Trav 365.

”Fått gräva djupt i fickan”

Ising flyttar också från Solvalla till Romme som tränare där de kommer jobba åt Leif Bengtsson.

– Patrik kommer kombinera tv-jobbet och att träna hästarna som tidigare. Det finns elva boxar och vi har möjlighet att slå upp fler, men första tanken är tre fina lösdrifter. Vissa hästar trivs inne och vissa ute. Men vi har en del jobb som att renovera hagar, sätta upp lösdriftshus och annat småarbete, fortsätter hon.

Paret fick loss gården för 8,6 miljoner kronor. En investering, menar Patrik Fernlund, som fortsätter kombinera sitt jobb som reporter och expertkommentator i Kanal 75:s travsändningar.

– Vi har fått gräva djupt i fickan men det här är en investering som man gör en eller två gånger i livet. När vår lilla dotter får bo nära sin farmor som hon tycker så mycket om, då är det värt alla pengarna. Jag kommer fortsätta arbeta på Kanal 75 där jag trivs alldeles utmärkt, säger Fernlund till sajten.