Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnparet har gått skilda vägar

Montéprofilen Malin Berås och fotbollstränaren Vegard Hansen har gjort slut.
Foto: MALIN ALBINSSON / TR Media/KANAL 75/MVA FOTO
Foto: PRIVAT

Montéstjärnan Malin Berås och fotbollstränaren Vegard Hansen har gått skilda vägar. 

Det rapporterar de norska sajterna DT och VG.  

Hösten 2019 berättade Malin Berås, 32, som är en stor profil inom den norska montésporten, att hon förlovat sig med Vegard Hansen, 51, som tränar det norska fotbollslaget Mjøndalen IF. 

Paret blev tillsammans igen 2018 efter att ha tagit en paus året innan. 

– Vi har egentligen varit tillsammans hela tiden men vi hade ett litet uppehåll en stund i början av året. Vi fann tillbaka till varandra och nu känns det väldigt bra, sa Malin Berås till SportExpressen då. 

Bröllopet ställs in 

Bröllopet var först planerat att äga rum någon gång under 2020. 

– Det känns fint. Vi hoppas kunna sätta ett datum till sommaren. Vi får planera lite. Vi har ju ganska hektiska liv båda två, så det måste passa in, sa Berås. 

Nu blir bröllopet inte av alls. Paret har nämligen gjort slut. Både Malin Berås och Vegard Hansen bekräftar det plötsliga uppbrottet för den norska sajten VG. Tidningen DT var först att rapportera om att paret gått skilda vägar. 

Trappat ner på montétävlandet 

Malin Berås, som 2019 tog sin 100:e seger i sadeln, har de senaste åren trappat ner på tävlandet. 

– Det har delvis med Coronakrisen att göra, men det tar även väldigt mycket tid och energi. Just nu vill jag fokusera på min familj och de hästar jag har, berättade hon för SportExpressen i somras.  

Vegard Hansen har varit huvudtränare för det norska Elitserielaget Mjøndalen IF sedan 2006. Laget slutade på en 14:e plats i norska ligan och klarade sig kvar i den högsta serien via en playoff-vinst mot Sogndal.