Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans miljondrag – inför V75-omgången

Foto: PIUS KOLLER / IMAGO/IBL
Foto: David Schreiner / ©mittbild.se

65 miljoner väntar en ensam vinnare på V75 på lördag. 

Magnus Nygren har haft lysande spelform hela våren och för mindre än två veckor sedan spelade han bland annat in 525 400 kronor till sina glada andelsköpare. 

Nu är hockeyproffset laddad inför den stora jackpotten på Gävle och ger oss två vinnare. 

– Hästen går ner i klass och borde vara mycket hårdare spelad än vad hon är, säger Nygren om draget i den andra avdelningen, säger Magnus Nygren. 

Favoriterna radade upp sig i lördags och det väntar därför en stor jackpot med minst 65 miljoner kronor i sjurättspotten på lördag. 

Vilken häst kommer du att luta dig mot i jakten på miljonerna?

– Omgångens bästa spik enligt mig är i V75-6 nummer 2 Billie De Montfort. Det snackas om lättare balans än tidigare och formen kan man inte klaga på. Jag tror att hon är redo för en riktig urladdning efter att ha haft massor av krafter kvar i mål efter den senaste två starterna, säger Nygren.

Har du någon annan spelvärd vinnare att bjuda på?

– En annan idé jag har är 11 Lyx Håleryd i V75-2. Hon går ner i klass och borde vara mycket hårdare spelad än vad hon är. Håll i hatten när hon smäller i sexans växel in på upploppet och åker förbi samtliga. En rolig spik för den fräcka, avslutar Nygren.

ANNONS: Rygga Nygren och Expressen på V75

ANNONS: EXPRESSEN MAGNUS NYGREN JACKPOT - Ett extra stort system till jackpotomgången på Gävle

ANNONS: EXPRESSEN MAGNUS NYGREN GULD 

ANNONS: EXPRESSEN MAGNUS NYGREN SILVER