Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnans miljondrag – efter supersuccén

Foto: LENA EMMOTH / TR Media
Foto: BILDBYRÅN

Det blev stor succé för ishockeystjärnan Magnus Nygren på V86 i lördags. 

Nygren spelade in totalt 174 244 kronor – vilket gav 3787 kronor tillbaka per andelsköpare. 

Nu bjuder han på nya drag inför lördagens V75-omgång. 

– Alltid kul att få bidra med en slant i de här tuffa tiderna. Det fanns potential till högre utdelning på systemet, och jag hoppas få bidra med större vinster framöver, säger hockeystjärnan.

Onsdagens vinnande system byggdes kring tre spikar som alla vann sina lopp på övertygande sätt. Hur hittade du dem?

- Det var ganska självklara spikar i mina ögon. Både Vikens High Yield och Chapuy var givna. Åke Lindblom har haft fantastiska resultat på sina årsdebutanter och Chapuy tävlade i en egen klass. Tredje spiken var Cobbys Nana som har varit extremt bra. Nu kändes det som lite enklare motstånd och jag var rätt säker på att hon skulle kunna ta ner Super Sarah från dödens, säger Nygren.

Du har formen på topp inför V75-finalerna på Solvalla på lördag. Har du hittat någon lika självklar spik där?

– 2 American Hill tror jag är stenklar i V75-4. Hon är en riktig stjärna och det ser ut som en lämplig uppgift då jag inte förstår hur de på tillägg ska kunna utmana henne. Lugauers rapporter låter jättebra och är hästen som hon har varit de senaste gångerna så ska hon bara vinna. Är i fel klass och har för lite pengar på sig. Den fjärde avdelningen känns också som ett bra lopp att spika i, då det är en eller många som gäller.

”Elian Web är ett roligt drag”

Är det någon annan häst du vill varna för? 

- 11 Elian Web känns spännande i Gulddivisionen, V75-3, där det nu är omvända roller på streckprocenten mellan honom och favoritspelade 5 Disco Volante till skillnad från senast de möttes. Elian Web har gått bra bakifrån tidigare och är dessutom bättre över 2 140 meter än vad Disco Volante är. Blir lite spelad nu och är ett roligt drag när den andre blir så stor favorit.

ANNONS: Här ryggar du Nygren på V75 i helgen

ANNONS: Magnys Nygren Silver, 100 kr 

ANNONS: Magnus Nygren Guld, 500 kr