Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnans första ord – efter läskiga olyckan

Foto: Rikstoto
Foto: Rikstoto
Foto: Kanal 75/MVA Foto

Det var under tisdagskvällen som den norske stjärntränaren Göran Antonsen fördes till sjukhus med ambulanshelikopter efter en läskig olycka. 

Nu ger han lugnande besked efter det läskiga fallet. 

– Jag har det egentligen bra, jag är bara rejält mörbultad, skriver han själv på Twitter.  

Läskiga scener utspelade sig under det sista loppet på Momarkens travbana under tisdagskvällen.  

Adrian Solberg Akselsen körde New Fighter, som mitt i loppet snubblade och flög i backen. Något som ledde till att Göran Antonsen med sin häst Pastor Royal körde rakt in i ekipaget samtidigt som kusken själv flög ur sulkyn – och såg ut att landa riktigt illa på backen. 

Adrian Solberg Akselsen ska enligt de första rapporterna ha klarat sig bra, men visade sig senare ha drabbats av benbrott i skuldran och ryggen. 

– Nu ligger jag här på sjukhuset och väntar på vad läkarna ska göra, om jag opereras eller inte. Det gör mycket ont och jag får smärtstillande nästan varje timme. Det går inte att slappna av helt och hållet på grund av av smärtorna i ryggen, säger han till norska tgn.no.  

”Jag hade tur att det gick så bra”

För Göran Antonsens del var rapporterna desto sämre på kvällen, och den välkände tränaren fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. 

Därifrån kan han nu dock lämna positiva besked. 

”Tusen tack för att snälla meddelanden och för omtanken. Jag har det egentligen bra, jag är bara väldigt mörbultad i kroppen och huvudet. Jag fick en rejäl smäll, men hade också tur att det gick så bra. Ont i kroppen och hjärnskakning ska jag klara enkelt”, skriver Göran Antonsen på Twitter. 

https://twitter.com/goranantonsen/status/1141220478809493506