Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan tar ledningen direkt – spikas här?

Missle Hill.
Foto: LJ / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Umåker.

V75-1

9 Deal Done Zet fullföljde bra som fyra i Örebro Intn’l senast och möter inte lika skarpt motstånd den här gången. Givet bud trots bakspåret. Jörgen Westholms duo 3 Made of Stars och 6 Digital Dominance var bra i V75 senast och är tidiga bud.

V75-2

3 Navona var tvåa på 1.13,4 senast över medeldistans. Hon ska ses med klart bäst chans av hästarna på startvolten. 6 Arquana As och 7 Pappajonnys Ilse lär fälla många om det klaffar med resorna. 15 Millie Millionaire är inte lika segersugen längre?

V75-3

1 Missle Hill och Örjan Kihlström borde kunna försvara ledningen från innerspåret och därifrån blir han inte enkel att tas med. Spik? Hemmahästen 3 Selmer I.H., 5 Short in Cash och 10 Antonio Trot är en trio som slåss om platserna närmast.

V75-4

Jag tror att det finns fem hästar som kan vinna loppet. Stallkamraterna 3 Cuenca och 9 Global Attention är två av dem. 11 Amalencius B.B. besitter fin fart om han sköter sig. Övriga två segeraspiranter är 6 Loveyouecus och 7 Berra Steel.

V75-5

Väldigt öppet. 7 Balotelli Crown har imponerat på mig och kommer han till från sjundespåret måste han vara aktuell. 2 Merritt har ett fint läge och trivs på distansen. Tidigt streck. Hinner kapable 9 Viking Brodde med över sprinterdistans?

V75-6

Derbyvinnaren 9 Hail Mary var lite seg i årsdebuten men lär bil vassare för varje start. Inte alls säkert dock att han är segermogen redan nu. Det ser mera upplagt ut för 6 Don Fanucci Zet som känns formstarkare och börjar från ett framspår.

V75-7

2 Jaguar Hill och 4 Swagger kommer båda från häpnadsväckande insatser på distansen och har lottats till fina lägen. Måste passas. 6 Moses vann på en 1.10-tid över kort distans redan i mars och ska räknas. 9 Otroligosåfin har en värre uppgift nu.