Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan har toppchans direkt i årsdebuten

Missle Hill vann Jubileumspokalen 2020.
Foto: LENA EMMOTH/TR Media

Solvalla och Jägersro delar på kvällens V86-omgång och The Onions lopp på huvudstadbanan har lockat flera topphästar.

Här kan ni tal del av spelvinklar, heta intervjuer och intressanta ändringar.

EN TROLIG SPIK

V86-8: 2  Missle Hill

Vann på topptid i årsdebuten i fjol och Daniel Redéns häst laddas mot en ny start i Elitloppet. Förmodligen är sexåringen ännu bättre i år och förutsättningarna är passande.

ETT ROLIGT DRAG

V86-2: 7 Big Shot

Kommer med bra form och kort distans är ingen nackdel. Spåret är väl långt ut på vingen men hästen är ganska tuff och ska räknas tidigt. 

TVÅ RELEVANTA INTERVJUER 

V86-4: 6 Bendetto O.P. 

– Är segervan och vi tror att han kan få en bra vår och sommar i Sverige. Segrarna på sistone har kommit från dödens och han segrade med krafter kvar senast. Även om han inte startat sedan i början av mars är formen bra och han ska kunna svara för en stark insats, säger Sinead Sernicoli i stallet.

V86-7: 6 Four Guys Dream 

– Är behandlad och fått en paus. Hästen har gått tung träning och jobbat 1.19 full väg inför comebacken men han är inte så vässad. Jag har inga krav resultatmässigt utan det här loppet är ett led inför den fortsatta matchningen. Skulle det ändå räcka till vinst är det tack vare grundkapacitet. Barfota bak, säger Håkan K Persson.

TVÅ HETA ÄNDRINGAR 

V86-4: 1 Al’s Raging Ace laddas för ledningen. Han ska springa barfota runt om och troligen skiftar man till open eye-huvudlag. 

V86-6: Troligen helstängt huvudlag och rycktussar för första gången på 3 M.T.On Target.

■■■

ANNONS: Köp en andel i Livesystemet  

ANNONS: Köp en andel i Expressen stora system 

ANNONS: Köp en andel i hockeystjärnans system