Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan brukar gå bra efter uppehåll

Foto: MA / MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Jägersro 23 november.  

V75-1

9 Campo Bahia är redo för comeback efter galoppmissen i Derbyt. Han brukar i regel gå bra efter pauser och det är säkert inget undantag denna gång. Givet tips. 2 Guzz Mearas och 1  Gargamel Sisu är värsta hoten tillsammans med 10 Zion Font.

V75-2

Lägsta klassen är alltid knepig. 1 Bordeaux Doc svek som betrodd på V75 senast. Han kan bättre men man vill se det först. 6 Fireman Am tycker jag ska räknas. 12 Ottens Filosof har utvecklats mycket på slutet, en outsider även man hade otur med läget.

V75-3

8 Velasquez Gar står verkligen på tur för en framgång på V75 efter några andraplatser och han borde ju inte hamna i dödens i alla fall. 6 Franklin Face har jättefin form och intrycket på 7 Tyson Dimanche senast var bra. Han gynnas av 2 640 meter som vankas nu.

V75-4

Daniel Wäjersten åker från Sundvall till Malmö med talangen 2 Global Badman som vann lätt i uttagningen och faktum är att hästen är obesegrad felfri och får leva med ett stort favoritskap denna gång. 1 Armani Boko och 10 Karl May Boko är hoten.

V75-5

6 Man at Work var hårt betrodd i V75 senast men tävlade inte på samma höga nivå som vid segern gången innan. Han får en ny chans och 1 640 meter ska inte vara någon nackdel. Startsnabbe 2 Deep Pockets och 4 Chapuy är de främsta utmanarna.

V75-6

Rolig Gulddivision som stundar. 1 Angle of Attack har härlig form och kan säkert svara ut 5 Global Trustworthy från start. Om det blir en hård öppning? Ja, då handlar det i stället om någon av 6 Racing Mange, 10 Velvet Gio och 11 Dreammoko som vinnare?

V75-7

8 Esprit Sisu har varit bländande en längre tid. Men spår åtta kan göra att han åker dit nu. 7 Illuminati är en distansgynnad tuffing som gör debut i Silverdivisionen på hemmaplan. Tidig. 3 Martin de Bos är tidig på läget. 5 Pastor Power är kanske bästa draget!