Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stefan 'Tarzan' Melanders getingbetyg på hästarna

Foto: MALIN ALBINSSON / Kanal 75/MVA Foto

Stefan Melander har flera hästar på V86 under onsdagen.

Här ger han alla sina starthästar getingbetyg, och berättar om utrustningen.

V86

9 Digital Indy (V86-6)

En jättefin häst som blir bättre för varje start. Här är det snällt lopp som gäller och han får smyga med. Krävs ett drömlopp för att vinna så blir nog svårt. Skor runt om, öppet huvudlag, svensk sulky.

12 Evalutate (V86-8)

Hästen känns bara bättre, faktiskt det bästa han känts i jobben sedan han kom till Sverige. Nu är det nytt med lång distans och det är väl inte troligt att han kan blanda sig i striden, i så fall krävs hård körning, Barfota fram, öppet huvudlag och USA-sulky.

V75 lördag

7 Disco Volante (V75-7, lör)

Gillar inte sommaren så han fick en paus. Vi tränade igår och han känns fruktansvärt fin. Framspår passar bäst trots långt ut på vingen och han måste räknas tidigt. Barfota fram, öppet huvudlag och USA-sulky.

10 Milligan's School (V75-7, lör)

Glöm senaste starten som blev speeduppgörelse. Han kommer gilla starta vecka-vecka och jag förväntar mig en vass prestation. Han räknas tidigt om de håller ett jämnt tempo i täten. Barfota runt om, öppet huvudlag och USA-sulky.

V75 söndag

6 Fire N’Fury (V75-1, söndag)

Han kämpar på tappert och har gjort det fantastiskt bra hittills. Risk han hamnar tokigt på det här men vi hoppas kvala in till finalen. Barfota runt om, eventuellt första med skygglappar och troligen svensk sulky.

9 Digital Download (V75-2, sön)

Har galopperat två gånger i rad vilket är ovanligt. Hon tränar dock jättebra för dagen men mot det här motståndet är vi nöjda med en finalplats. Barfota runt om, skygglappar och USA-sulky.

4 Digital Indy (V75-3, söndag)

Kom med bland de sista här och jag är lite osäker hur långt han räcker. Startar på onsdag men är säker på att han kommer gilla täta starter. Utrustningen bestäms efter starten men eventuellt barfota runt om, skygglappar och USA-sulky.

8 Sashay Kemp (V75-4, söndag)

Hon kämpar på tappert men från det här läget går det inte. Tror hon är chanslös. Barfota runt om, skygglappar och USA-sulky.

4 Residual Thrust (V75-5, sön)

Hon brukar slå till i försöken till de stora finalerna men tror ändå det blir tufft vinna nu. Men får hon rätt fäste, hon går inte på lös bana, så bör hon knipa en finalplats. Barfota fram, eventuellt helstängt huvudlag och svensk sulky.

1 Big Top Lindy (V75-6, söndag)

Kom risigt på det senast men har fått ett riktigt drömläge nu. Han räcker nog inte till vinst men från bra spår kan det bli en finalplats. Barfota runt om, helstängt huvudlag och USA-sulky.

2 Surf N’Turf (V75-7, söndag)

Har dragit ett riktigt bra läge men möter för tufft motstånd för att vara ett segerbud, men final kan det bli. Barfota runt om, helstängt huvudlag och USA-sulky