Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stark för klassen – blir svårstoppad

Foto: MA / MVA Foto

En rejäl skräll signerad Robert Bergh i V86-avslutningen höjde utdelningen rejält förra veckan.

Nu blickar vi mot Åby och Solvalla som är den mest spännande V86-mixen. Bästa spiken tränas av Robert Bergh. Vi tror inte att det blir pannkaka bakom Whipped Eggs…

En trolig spik

V86-3: 6 Whipped Eggs

Är mycket kapabel och stark för sin klass. Med tanke på att han har fått ett lopp i kroppen så borde han vara rejält framflyttad formmässigt. Och då blir han inte lätt att stoppa. Speciellt inte om värsta motbudet (Thriller N.P.) måste tävla med skorna på. Inte omöjligt att Bergh gasar till ledningen tidigt.

Ett roligt drag

V86-2: 9 Radagast

Kan verkligen spurta bra med rätt resa och det här spåret behöver inte vara fel. Får han smyga med till 300 kvar är han vass. Stormvarning och blir troligen för lite spelad sett till den faktiska chansen.

Två relevanta intervjuer

V86-3: 6 Whipped Eggs.        

– Han är tung i kroppen och jag tror att det förra loppet har gjort honom gott. Han ska vara förbättrad till den här loppet och jag åker ut med bra känsla. Av mina fem på kupongen ser jag detta som bästa chansen. Ingen ändring, säger Robert Bergh.

V86-7: 11 Thai Explosive.

– Han vann på ett bra sätt senast med tussarna kvar i öronen. Han är i toppform och jag tycker att han duger bra i sin nuvarande klass. Hade vi haft spår ett till fem hade jag trott på väldigt bra chans men nu är han lite mer utelämnad. Men han är inte sämre i ryggar och stämmer det med resan ska han inte vara borta. Det blir exakt samma utrustning och balans som på Färjestad senast, säger Kim Pedersen.

Två heta ändringar

V86-1: 6 Vien Ici provas möjligen barfota runt om! Spännande men väl kort distans, va?

V86-2: Barfota runt om nu på 8 Hakon von Haithabu och det är en klar fördel för hästen, som har lopp i sig nu.