Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spurtar ner många – kanske allihopa?

Foto: MALIN ALBINSSON / MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Romme 12 april. 

V75-1:

Trots bakspår och årsdebut måste man tro lite på 10 Don Fanucci Zet som Daniel Redén håller högt. Spurtar ner många, kanske alla? 1 L.L.Royal och 6 Digital Downloiad är två formhästar som inte ska vara chanslösa. 9 Västerbo Jolene är också bra!

V75-2:

Täta starter och Erik Adielsson upp. Man ska nog inte underskatta 5 Tengil Face i det här stayerprovet. 9 Cobbys Nana har svarat för två riktigt starka insatser på slutet och räds inte distansen. 10 Sigel Garline var riktigt duktig som tvåa senast. Passas.

V75-3:

12 Tangen Haap, 14 Steinfaks och 15 Pydin är alla riktigt bra men det brukar inte vara så enkelt att hämta in dubbla tillägg så här års. 1 Fylking och 3 Brenne Järven är hetast på startvolten. 7 Ådne Odin och 10 Don Viking kan också vara med i striden.

V75-4:

I dessa stolopp brukar det ju kunna skrälla. Men min första tanke är att 10 Bear Victory ska ha bra segerchans med en vettig resa. 1 Lamona Håleryd som har visat uppåtform och comebackande 3 Loveya Fashion ska passa från sina fina utgångslägen.

V75-5:

Spåren är ju viktiga. 2 Deep Pockets gjorde en bra insats senast även om det inte räckte till seger och nu står han bättre till. Ett givet streck! Duon 9 Adde S.H. och 10 Chapuy är ju två bra hästar i bra form men bakspår på kort distans är aldrig roligt.

V75-6:

5 Sorbet årsdebuterade på bästa sätt nyligen och hade tur i spårlottningen den här gången. Kommer han till ledningen är mycket vunnet. 9 Milliondollarrhyme, 10 Milligan’s School och 12 Makethemark är topphästar men samtliga fick bakspår…

V75-7:

Jag tycker det är två som ser ut att ha lite bättre chans än övriga. Jag tänker på 4 Coogan och 5 Reverend Wine och den som kommer först till plankan skaffar sig fördel. 12 Grainfield Aiden kördes snällt senast. Men det händer väl inte en gång till?