Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spåret är inte bra – men han vinner

LÖRDAG

Bergsåker, 26 augusti

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 - del 1   

V75 - del 2

BÄSTA SPIKARNA

V75-6: 8 Propulsion

Sundsvall Open Trot har samlat ett bra startfält. Russinet i kakan är givetvis Propulsion som var magnifik senast då han vann Hugo Åbergs Memorial på 1.08,1/1 609 auto. Spår åtta är inte bra men för loppets skull är det nog bra. Det går att spekulera i trafikproblem, men vi går inte på den linjen. Han bara vinner igen!

V75-7: 4 U.S.Male E.P.

Kommer från seger på en vass tid och har utvecklats mycket under året. Han är stark och vann ju ett långlopp på Åby i våras, så distansen kommer inte att fälla honom. Allt som allt en bra chans enligt våra ögon.

SPETSDRAGEN

V75-2: 4 Officer C.D.

Borde kunna ta en längd på invändige Magnifik Brodde och över kort distans är det knappast aktuellt att släppa ifrån sig kommandot. Leder länge.

V75-3: 7 Odin Tabac

Vann det här loppet i fjol från ledningen och det ska vara bra spetchans efter 500 meter även i år.

V75-4: 7 Gunell Palema

Kevin Oscarsson är en vass kusk. Och från springspår är siktet inställt på ledningen. I den positionen är hon ett tidigt bud.

SKRÄLLBUDEN

V75-2: 9 Serious Try

Avslutade mycket bra senast och lämnade ett starkt formbesked. Intressant smygläge nu och fäller många om det blir högt tempo.

V75-3: 2 Hulte Magnus

Gick helt okej som fyra senast och var före Månprinsen A.M. i mål. Har ett bra spår, det är bra distans och han ska inte räknas bort helt med Kihlström i sulkyn.

V75-4: 10 Tro Lo Lo

Hade ett hopplöst läge senast men blev ändå fyra till slut. Tro Lo Lo är en vass spurtare och Oskar J Andersson har haft framgångar i det här loppet förut.