Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spåret är inte bra – men han vinner

LÖRDAG

Bergsåker, 26 augusti

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 - del 1   

V75 - del 2

BÄSTA SPIKARNA

V75-6: 8 Propulsion

Sundsvall Open Trot har samlat ett bra startfält. Russinet i kakan är givetvis Propulsion som var magnifik senast då han vann Hugo Åbergs Memorial på 1.08,1/1 609 auto. Spår åtta är inte bra men för loppets skull är det nog bra. Det går att spekulera i trafikproblem, men vi går inte på den linjen. Han bara vinner igen!

V75-7: 4 U.S.Male E.P.

Kommer från seger på en vass tid och har utvecklats mycket under året. Han är stark och vann ju ett långlopp på Åby i våras, så distansen kommer inte att fälla honom. Allt som allt en bra chans enligt våra ögon.

SPETSDRAGEN

V75-2: 4 Officer C.D.

Borde kunna ta en längd på invändige Magnifik Brodde och över kort distans är det knappast aktuellt att släppa ifrån sig kommandot. Leder länge.

V75-3: 7 Odin Tabac

Vann det här loppet i fjol från ledningen och det ska vara bra spetchans efter 500 meter även i år.

V75-4: 7 Gunell Palema

Kevin Oscarsson är en vass kusk. Och från springspår är siktet inställt på ledningen. I den positionen är hon ett tidigt bud.

SKRÄLLBUDEN

V75-2: 9 Serious Try

Avslutade mycket bra senast och lämnade ett starkt formbesked. Intressant smygläge nu och fäller många om det blir högt tempo.

V75-3: 2 Hulte Magnus

Gick helt okej som fyra senast och var före Månprinsen A.M. i mål. Har ett bra spår, det är bra distans och han ska inte räknas bort helt med Kihlström i sulkyn.

V75-4: 10 Tro Lo Lo

Hade ett hopplöst läge senast men blev ändå fyra till slut. Tro Lo Lo är en vass spurtare och Oskar J Andersson har haft framgångar i det här loppet förut.