Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Solvalla-profilen tar timeout: ”Man blir äldre – kör mindre”

Foto: JK / KANAL 75 AB

Hans-Owe Sundberg tar en time-out, det rapporterar tidningen Sulkysport.

 – Jag kommer inte köra något i vinter i alla fall. Vi får se hur det blir när värmen kommer, då kanske suget också infinner sig, säger Hans-Owe Sundberg till tidningen.

Solvalla-profilen Hans-Owe Sundberg gjorde ett riktigt starkt år i fjol. Hans stall drog in över fyra miljoner på 215 starter. 

Men han har inte kört i lopp sedan den 24 november, och nu berättar han för tidningen Sulkysport att det dröjer ytterligare innan han är tillbaka i sulkyn.

 – Det kommer nya regler hela tiden och jag tycker faktiskt inte att vi alla bedöms lika inför lagen. Jag har inget emot regelverket, men det känns som sagt att vi bedöms olika emellanåt och då är det inte lika roligt att köra. Men, den största anledningen är väl ändå att man blir äldre och inte kör lika mycket som tidigare. Det viktigaste är ju att resultatet blir bästa möjliga för mina hästägare, säger Hans-Owe Sundberg till Sulkysport.se.

Han har under vintern hunnit med lite ledighet och gillat det, men tror själv att han kommer att längta tillbaka till sulkyn.

 – Jag har varit lyckligt lottad och har inga större krämpor. Jag tycker fortfarande att det här är väldigt roligt. När värmen kommer, då kanske suget att köra lopp också infinner sig, säger Hans-Owe Sundberg.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!