Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Snacka om jättesmäll – vem hade kunna tro det?

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD / MVA Foto

Tre favoriter vann. Men också två dunderskrällar skar linjen som etta.

När krutröken lagt sig fanns endast ett enda system kvar.

Värt strax under 20 miljoner kronor! 

Många var laddade inför den här jackpot-omgången och det var rejäl omsättning.

■■ Tre favoriter motsvarade spelarnas förväntningar, men vad hjälpte väl det?

■■ Detta eftersom två megaskrällar ställde till det för samtliga. Eller ja, nästan alla.

Inför avslutningen fanns över 50 system kvar men enprocentaren Vera Spiro sopade nästen rent. Ett system inlämnat på ATG.se för 864 kronor med bara en spik lyckades med konststycket att få ihop hela pusslet.

Synnerligen starkt jobbat och jag säger bara stort, stort grattis!

I V86-3 kom den största överraskningen.

Hip Hurray Boko har en del kunnande i grunden men hade inte visat något på ett bra tag. Hon hade även spår 15 bakom bilen med många att runda och med tanke på detta stannade spelprocenten på 0,57!

Stoet satt länge bland de allra sista och ännu 300 meter från mål var hon fortfarande sist. Kusken ryckte i ett par snören får att få ut extraväxlarna och vred sedan ut i vida spår. Då small det bara till och det såg ut som om hon gick dubbelt så fort som de andra. Hon vann till och med väldigt säkert. Vem hade kunnat tro det? Och det var bra tryck över mål också. Snacka om jättesmäll. V86-värdet steg från 414 kronor till närmare 43 000… I vagnen satt jättetalangen Gustav Johansson som har inlett året riktigt bra med en segerprocent på 21. Jag ringde upp honom för att höra om han var lika förvånad som spelarna.

Vad säger du om den här megaskrällen?

– Det kändes inte så hett på förhand från spår 15. Men hon var fin i loppet innan detta men det kändes smått omöjligt på förhand ändå.

Vad tänkte du i sista sväng?

– Jag kände att jag hade väldigt mycket att åka med och när jag vred på så bet det bra. Vi hann ju fram i god tid också och det är väl inte så ofta man ser sådana avslutningar.

Vad har du för mål i år?

– Att slå förra årets siffror, det har ju börjat klart bättre än förra året men det gäller att köra på och inte tänka så mycket. Och att slippa avstängningar förstås...