Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Smashar in spiken direkt i inledningen

FromHeaven Idzarda är favorit i V64-2.
Foto: Malin Albinsson / TR Media / Malin Albinsson

Det är jackpot på V64 när tävlingarna ska gå av stapeln på Åbytravet i kväll. Det är flera fina lopp och omgången avslutas med ”The Red Mile”, ett sprinterlopp som håller hög klass. Den bästa spiken hittar vi dock direkt i inledningen. Lycka till!

ANNONS: Spela redaktionens V64-system 

Dagens bästa

2 Federer (V64-1) har radat upp segrarna på slutet och har fått ett perfekt utgångsläge här. Segrarna har varit övertygande och här kan han sitta tidigt i ledningen och då blir han ytterst svårslagen.

Dagens chansning

7 I.D.Dig Deeper (V64-3) tog två raka segrar innan han gjorde bort sig med galopp senast. Han gjorde dock en bra upphämtning och formen verkar intakt. Får han bara lite klaff kan han dyka upp väldigt långt fram.

Relevant intervju

Oskar Florhed i stallet om 1 Samson (V64-5, DD-1):

– Tyvärr blev det ju galopp senast och inget vidare lopp, och jag tror han hade kunnat behöva ha det loppet i kroppen för att prestera på topp nu. Han är dock kapabel i grunden och han gillar den långa distansen.