Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Slutspurten senast gav oss en varning om skräll

Det är flera riktigt bra hästar med i omgången. Efter förra veckans strålande uppvisning är det svårt att inte nämna Love Matters främst. Han vann i suverän stil på 1.10,7a/2 120 på Skrubb i Visby.

Peter Untersteiner kommer också med flera bra. Bästa chansen av dem är Fairytale Mearas.

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips – klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1 

V86 – del 2 

Bästa spikarna

V86-1: 4 Love Matters

 Har formen riktigt på topp. Han kommer säker att dominera loppet tidigt och sedan blir det svår för de andra att köra om något annan än andraplatsen. Love Matters ligger som en stabil grund för att nå åtta rätt på vårt V86-system.

V86-3: 5 Fairytail Mearas

 Var på Solvalla och stångades mot kulltoppen Musique d’Inverne senast. Efter en öppning efter 10,7 första 500 fick hon lägga sig still i dödens. Där gick hon med fint som femma på nya rekordet 1.13,7a/2140 och då hon nu går ned i klass känns hon svårslagen.

Spetsdragen

V86-6: 3 Food Money

 Hade bakspår senast då Björn Goop körde honom för första gången i ett lopp på Lindsberg senast. Nu vänder spårlottningen till Food Moneys fördel och Björn är säkert sugen på revansch.

V86-7: 1 National Prince

 Fick spår ett för andra gången i rad. Hann inte svara snabbe Västerbo Grobois senast men nu kanske han kan lyckas bättre. Får han spets växer chanserna väsentligt.

Skrällbuden

V86-2: 15 Elita Memphis

Har kanonform och kommer att vinna snart. Det är ett tufft läge från spår femton nu men formen finns för att det kan lyckas. Klockan visade 1.11 sista 800 och om samma nu kan bli guld värt.

V86-8: 7 Super War Horse

 Var strålande i Sprintermästaren i förra veckan där han blev trea i finalen. Björn Goop vann Testet veckan före med honom och han fick härlig snurr på fuxen. Han kan vara vinnaren.

Tänk på att...

V86-2: 13 Absolut Gehör

 Har tre raka på Åby i stolopp med spårtrappa. Alla gångerna från besvärliga lägen och samma gäller för henne igen. Tipsetta men det finns frågetecken.

V86-4: 12 Linda’s Girl

 Är laddad för detta. Hästen har klart mest pengar på sig och kusken räds inte offentivt upplägg. Hon trivs där framme så taktiken blir att sända tidigt!

V86-5: 9 Digger Lord

 Har gått en ny vår till mötes sedan Ulf Stenströmer fick in honom i stallet. Plus på distansen och en stark typ som kan fälla alla.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!