Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Slutar på Solvalla: ”Är ingen konflikt”

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Solvallas banchef Marcus Stjernström slutar i februari. 

Han har sagt upp sig – och lämnar Stockholm. 

– Nu är det ett nytt kapitel i livet, och tjejen bor i Skåne så då blir valet givet att flytta ner till henne helt enkelt, skriver han i ett sms. 

Under fredagen var Travronden först med att rapportera att Solvallas banchef har sagt upp sig. 

Marcus Stjernström har varit på posten i drygt tre år, och dessförinnan varit banarbetare. Men nu ska han vidare i livet. 

– Det stämmer att jag slutar, har varit länge på Solvalla nu, sju-åtta år har det blivit. Såklart blandade känslor att jag kommer lämna ifrån mig nycklarna den 28e februari. Men samtidigt skönt. Nu är det ett nytt kapitel i livet, och tjejen bor i Skåne så då blir valet givet att flytta ner till henne helt enkelt. Det är lite långt att pendla Sthlm - Malmö hela tiden, så därför väljer jag att dra mig neråt, skriver han i ett sms.

”Ingen konflikt ligger bakom” 

Vidare menar Marcus Stjernström att det inte är några oenigheter som har legat bakom beslutet. 

– Det är ingen konflikt eller så mellan mig och Solvalla utan detta är mitt beslut och det känns bra. Nu får någon annan ta över min roll och till den personen önskar jag all lycka till, avslutar han.