Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Skrällbudet sitter i perfekt läge redan när bilen släpper

LÖRDAG

Årjäng, 14 juli

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.18 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik – klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1  

V75 – del 2 

Bästa spikarna

V75-7: 7 Propulsion

Daniel Redéns världsartist gör strålande lopp hela tiden. Kommer närmast från en rejäl insats i Boden och visade prov på bra inställning då han vann även om travet inte var helt med honom till slut. Är för ovanlighetens skull behandlad av veterinär efter det och jobbar nu på bra. Vid ett offensivt upplägg är det troligt att han får göra jobbet i dödens, men det tål han och motståndet är av sådan karaktär att han ska klara av det. Förra året raketspurtade Propulsion till knapp förlust i detta lopp. I år tror vi på revansch.

V75-3: 13 Nordby Fröy

Ett kallblodslopp som ser öppet ut vid första anblicken. Men Nordby Fröy har klart bäst fart i sällskapet och håller han sig till trav är det en passande uppgift. Många att runda förvisso men vi är inne på att hans form och fart avgör. Och ska man börja gardera blir det ett väldigt dyrt lopp...

Spetsdragen

V75-2: 1 Happy Steel

Såg bra ut vid segern och kommer säkert att kunna vara ännu lite vassare nu. Lyckas ekipaget försvara innerspåret måste det vara en spännande chans. Fame Boko är stark och rejäl men får inte ha en sämre dag för att hinna ifatt spetsdraget i den andra avdelningen.

V75-5: 1 Wellino Avenue

En topphäst som kommer att lättas i balansen på lördag. Spännande läge med tanke på att han öppnade bra i comebacken. Håller Wellino Avenue upp innerspåret får de andra kämpa. ”Lillspik”.

Skrällbuden

V75-2: 12 Valentina Wind

Är van att vara ute i tuff konkurrens och ska passas noga. Läget är intressant då hon är snabb i benen och med rätt start kan det mycket väl bli seger till ett rätt så glatt odds.

V75-6: 2 Baron Gift

Kan bättre än senast, då han inte hade rätt klipp i steget den dagen. Sitter i ett perfekt spår direkt och med rätt löpning blir han spännande att skåda.

Tänk på att ...

V75-1: 12 Masterglide

Har ett jobbigt läge men Peter Untersteiner kommer att slita av skorna den här gången. En tänkbar outsider vid maxflyt.

V75-4: 8 Bear Hope

Lät Björn Goop ganska uppåt på trots läget i finalen senast. Enklare emot nu och ska passas.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!