Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skoryck på bästa spiken – pass upp för roligt drag

Örjan Kihlström kör bästa spiken Mister Hercules.
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/MEDIABILD

8,2 miljoner kronor extra i potten.

Bergsåker och Solvalla bjuder på en spännande V86-omgång.

EN TROLIG SPIK

V86-2: 3 Mister Hercules

Var finfin i årsdebuten men inte riktigt lika vass senast även om han fick göra jobbet själv utvändigt utan rygg. Hemmaplan är en fördel och här har han god chans att hitta till spets. Hästen är anmäld barfota runt om för första gången i år.

ETT ROLIGT DRAG

V86-6: 5 Al’s Starlicious

Hästen har ingen vacker resultatrad men hon har haft spår åtta bakom bilen i årets två starter. Mattias Djuse låter nöjd med treåringen som ska vässas lite i utrustningen. 

TVÅ RELEVANTA INTERVJUER

V86-1: 2 Order To Fly 

– Han fick ett sniklopp senast men fullföljde ändå jättebra som tvåa och ökade hela vägen in mot mål så det var en bra insats. Han mötte tuffare hästar den gången och det är klart att jag måste tro på honom. Han trivs med att starta med lite mellanrum då han känner sig fräsch och det blir inga ändringar, säger Per Lennartsson.

V86-7: 1 Balder D.K. 

– Har gjort två fina insatser på sistone och fått passande spår. Hästen är snabb ut men ingen blixt. Jag tror på vettig spetschans och kort distans är inga problem. Formen är bra och det kan bli barfota runt om men det lutar åt skor bak. Balder D.K. är kvickare från start med skor på bakhovarna, säger Troels Andersen.

TVÅ HETA ÄNDRINGAR 

V86-3: Norskt huvudlag på 5 Zidane D.E. 

V86-8: Barfota runt om, jänkarvagn och blinkers-huvudlag för 4 No Business.

■■■

ANNONS: Köp en andel i Expressens Livesystem  

ANNONS: Köp en andel i Expressen stora system 

ANNONS: Köp en andel i Expressen chanssystem