Skåning vann 7,3 miljoner: ”Tror inte att det är sant”

Ingen hittade alla rätt på V75-omgången från Sundbyholm.

En man från Skåne fick sex rätt men prickade in rätt Boostnummer.

Systemet för 96 kronor gav 7,3 miljoner.

– Man tror inte att det är sant. Först tänker man att det måste ha blivit något fel, säger mannen.

Det var E3-finaler och vankades fin sport på Sundbyholmstravet under lördagen. V75 blev riktigt lurigt med en jätteskräll och ingen satte den rätta raden med jackpot på sju rätt som resultat. 

En medelålders man från Skåne lyckades dock spela in över 7 miljoner kronor på ett system för runt hundringen.

Mannen, som vill vara anonym, berättar att han och hans far brukar spela V75 tillsammans på lördagarna. Den här gången var det mannens tur att göra lappen.

– Det har gått lite knackigt de senaste gångerna och sist vi vann var det på en Harry Boy. Så jag tog en Harry Boy med lite mer skrällar, boosten brukar jag ha med. Så det var en vanlig Harry för 96 kronor med boost jag lämnade in.

Mannens system som klockade hem 7,3 miljoner kronor.
Foto: Privat / Skärmdump

”Smög fram de första fyra”

Mika Forss vann E3-finalen för ston med Jörgen Westholm-tränade Sparven till 125 gånger pengarna. Den näst största skrällen i V75:s historia.

Skåningen hade som många andra inte med hästen med på kupongen.

– Jag smög fram de första fyra och såg att vi flög på Sparven i tredje loppet, där hade vi fyra andra. Men jag såg att värdet var uppe i över 60.000 redan där och kände att sex rätt kanske kan ge sina pengar. 

”Jag fick be frun titta”

Sen åkte mannen i väg och käkade middag och tittade inte mer. När han kom tillbaka från middagen fick han sig en rejäl överraskning!

– Jag kom hem på kvällen och tog en öl och smög fram resterande lopp i förtältet. Jag trodde inte det var sant. Jag fick inte ihop siffrorna först och fick kolla om flera gånger. 

– Jag fick be frun titta, det var helt ofattbart säger mannen och skrattar.

Med hjälp av Boost fick mannen in 400 sexor och 3600 femmor och såg att 7,3 miljoner kronor ramlat in på ATG-kontot.

– Man tror inte att det är sant. Först tänker man att det måste ha blivit något fel. Det var först på kvällen när Hans G Lindskog ringde som det sjönk in att det faktiskt är sant.

”Tog en liten rom och en öl”

Efter samtalet med travprofilen ringde mannen upp sin far.

– Man kunde knappt prata med honom. Helt sanslöst är det verkligen.

Det blev inget vilt firande efter storvinsten för den chockade familjefadern.

– Vi blev så paffa. Jag sa till min fru att detta händer inte, det är en på miljonen. Vi hällde upp en liten rom och tog en öl och satte och såg på varandra och skrattade.

Vad han ska göra med pengarna får växa fram men det finns lite planer.

– Det finns hål att stoppa i. Vi bor i ett gammalt hus med direktel så solceller kan bli aktuellt. Vi har inte alls börjat fundera men vi ska sätta oss i lugn och ro och se vad vi ska göra med pengarna.