”Ska ses med topp- chans – spikbud”

Fifty Cent Piece.
Foto: Malin Albinsson / TR Media

V86-cirkusen reser till Boden.

Här kommer spelexperten Fredrik Pettersson Wentzels gratistips.

ANNONS: Köp din andel i Chanssystemet här  

ANNONS: Köp din andel i Lilla systemet här  

ANNONS: Köp din andel i Stora systemet här  

ANNONS: Här kan du köpa en andel i Premiumsystemet   

En trolig spik

V86-1: 8 Leave Your Sox on

Kom inte till i V75-finalen senast men ska enligt rapporter träna fortsatt bra. Den här uppgiften ser mycket passande ut på förhand och med ett litet fält med många ekipage som kommer ta sig till innerspåret lär Ulf Ohlsson inte har några trafikproblem under vägen.

Ett roligt drag

V86-6: 4 Luka Modric

En treåring som ser ut att vara av rätt virke. När de värsta motbuden har fått dåliga utgångslägen kan Magnus A Djuse, som hoppar upp i vagnen för första gången, köra sig till ett bra slagläge och då är inte Anna Näslunds hingst slagen på förhand.

Två relevanta intervjuer:

V86-4: 1 Fifty Cent Piece

– Det gick fort från start senast och när Robert begärde lite extra slog hon ihop och galopperade. Hon utgick sedan för att inte gå för tufft och med detta lopp i tankarna. Hon går ner i klass nu och det blir lite lugnare från start. Oavsett löpningsförlopp ska hon ses med toppchans och är ett spikbud, säger Oskar Florhed i stallet. 

V86-8: 9 Swagger

– Allt är väl med Swagger. Han kändes jättefin senast även om det blev mer som ett träningsjobb. Jag är faktiskt nöjd med bakspåret, det ska bli kul att köra honom bakifrån den här gången. Hästen har vunnit bakifrån också så det är nog inga problem. Det blir barfota bak som näst senast, säger Sandra Eriksson.

Två heta ändringar

3 Källsjöviking (V86-3) ska tävla barfota runt om igen och ska testas med ur-ryckare för första gången.

9 Grappelli (V86-6) får tävla utan skor och med amerikansk vagn för första gången i karriären.