Ska ha toppchans över kort distans

Felix Orlando har en passande uppgift i V64-1.
Foto: Malin Albinsson / TR Media

Det är jackpot på V64 när fredagens omgång går av stapeln på Rommetravet. Omgången innehåller bland annat uttagningslopp till korta E3, och dagens bästa spik kommer direkt i inledningen. Lycka till!


ANNONS: Spela redaktionens V64-system

Spets och slut för E3- vinnaren

Dagens bästa

6 Felix Orlando (V64-1) vann finalen av långa E3 från ledningen. Han är snabb ut och bör få ledningen utan att få offra allt för mycket kraft. Därifrån bör han ha toppchans över kort distans och motståndarna får tävla om finalplatserna bakom Per Nordströms häst.

Glöm inte bort formkortet

Dagens chansning

9 Chatty Kronos (V64-2) skickar Jerry Riordan upp från Halmstad. Hon har vunnit två raka och utstrålar toppform. I ett öppet lopp kan hon mycket väl fälla alla trots utgångsläget från bakspår. 

Relevant interjvu

Svante Båth om 9 Afish och 11 Chipper Kronos (V64-6, DD-2):

Afish har jag ingen riktig förklaring till hans beteende, han strular bara till det för sig. Sköter han sig vet jag att det är en bra häst som absolut är finalaktuell.

Chipper Kronos var vi jättenöjda med senast, men spår elva är förstås ett handikapp, speciellt över 1.640 meter. Jag vet dock att vi har häst nog att segerstrida. Vi kör med skor i försöket.