Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sju hästar betygsätts inför V86-jackpotten

Foto: LENA EMMOTH / TR Media

Nu kan du som Premium-läsare exklusivt ta del av Stefan Melanders tankar kring hans starthästar.

Dessutom sätter stjärntränaren ett getingbetyg på vinstchansen! 

V86-HÄSTARNA

1 Brake Cooling (V86-4)

Han kämpar på men här är det kört att segerstida. Formen är bra och hoppas han kan vara 3-4:a bara vi slipper tung bana. Barfota runt om, USA-sulky och öppet huvudlag.

2 Union Forces (V86-4)

Är en jättefin häst som kommer att bli bra. Tyvärr har det krånglat och här är han naturligtvis chanslös. Eventuellt skor runt om, USA-sulky och öppet huvudlag.

4 Surf N’Turf (V86-4)

Det är samma som mina övriga, han rår inte på Hamres eller Nurmos hästar. Vi är nöjda om pengar. Barfota fram, USA-sulky och öppet huvudlag.

7 Click Bait (V86-4)

Han håller formen och från ett annat spår hade han kanske inte varit helt borta, nu blir det svårt. Barfota fram, USA-sulky och öppet huvudlag.

8 Crash Axe (V86-6)

Vi fick upp hoppet på honom när vi började köra utan skor men vi måste avvakta värmningen innan vi vet om det går att köra så den här gången. Jag ligger lågt. Svensk sulky och helstängt huvudlag.

4 Pre Calculated (V86-8)

Är inte så tokig och som de flesta våra unghästar utvecklas han för varje start. Troligen blir det skor runt om, troligen vanlig vagn och öppet huvudlag.

6 Direct Track (V86-8)

Är en ganska bra häst i grunden och kändes väldigt fin senast. Tyvärr blev han för ivrig men förhoppningarna finns om revansch här. Eventuellt barfota fram, USA-sulky och öppet huvudlag.

V75-HÄSTEN

8 Evaluate (V75-5, lördag)

Han känns otroligt bra i träningen men det har krånglat mest hela året. Tufft här men blir bara banan bra reser vi inte till Malmö utan att tro på vår häst. Barfota runt om, USA-sulky och helstängt huvudlag.