Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sjöbergs pik: ”Det är dags att leverera nu”

Hödjhoppslegendaren Patrik Sjöberg gästade under helgen Solvalla, och V75 Direkt-sändningen.

Då passade han på att skicka en pik mot TV4-programledaren Per Skoglund – för att få fart på sin kuskkarriär.

– De som har lovat mig bra uppsittningar – ni vet vilka ni är – se till nu att ni levererar, säger Patrik Sjöberg i V75 Direkt. 

Höjdhopplegendaren Patrik Sjöberg lade under två år mycket tid på att bli travkusk. Men uppsittningarna blev trots det inte särskilt många.

– Jag tog väldigt mycket tid från mina andra uppdrag, i nästan två års tid och körde väldigt mycket. Fick inga riktiga lopp, träning är jättekul men när det är lopp så är det en annan sak, då är det skarpt läge, säger Patrik Sjöberg i V75 Direkt.

Sjöberg har tidigare berättat att han ständigt blev andra- eller tredjevalet när han satt upp sig på kusklistan för att få köra lopp. 

Pikade Per Skoglund

Då han, i form av olympisk idrottare, var med i V75 Direkt under lördagen skickade han en pik till TV4-programledaren och trav-ankaret Per Skoglund.

– Förhoppningsvis, de som har lovat mig bra uppsittningar – ni vet vilka ni är – se till nu att ni levererar det som ni har sagt, säger Patrik Sjöberg i V75 Direkt.

Per Skoglund erkände direkt att piken var riktad mot honom, efter att han gett Patrik Sjöberg ett löfte om uppsittning i samband med Elitloppet 2016. 

– Det var när vi stod på Solvallas innerplan. Jag sa till Patrik att ”om det och det händer så kommer jag sätta upp dig på någon av mina hästar”. Jag får bära skammens rodnad – så är det, berättar Per Skoglund i V75 Direkt.

”Saknar verkligen det”

Under våren kommer Sjöberg, som kört mycket häst hos Bo Falsig på Åbytravet, att föröka komma tillbaka till sporten. I alla fall träningsdelen av den.

Men han har ännu inte tagit ut någon licens för 2018. 

– Jag saknar verkligen det här, som jag gjorde två-tre gånger i veckan, att vara i stallet och göra alla uppgifter sen ut och köra häst, säger Patrik Sjöberg i V75 Direkt.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!