Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Satte ”sjuan” i helgen – bjuder nu på ett drag

Foto: ANNA-KARIN NILSSON

I helgen slog Julia Björklund till med en ”sjua”.

Varje andel blev således värd hela 6 868 kronor.

Till kvällens V86-omgång varnar hon för 7 Van Gils i V75-inledningen. 

Under helgen slog Expressens Julia Björklund till med full pott på sitt system ”Julia x10”.

- Det var väldigt roligt att jobba in sjuan, men det som känns allra bäst är att få ge tillbaka till de som köper in sig på systemet, säger Julia Björklund.

Lördagens V75-omgång inleddes med två rejäla skrällar. Conrad Lugauer vann V75-1 överlägset med 17-oddsaren Harran Boko till endast 4% på streckspelet. Julia hade varnat för Harran Boko i Expressens expertpanel under fredagen och hästen var självklar på systemet.

- De första två smällarna kom med på fyra streck i vardera lopp och sedan hade jag välgarderat i flera av de efterföljande loppen, så potential för betydligt högre utdelning fanns. Nu blev det favoritvinster efter loppen, men det känns väldigt bra att det gick hela vägen, säger Julia Björklund. 

V86-dags ikväll

Ikväll är det jackpott på V86 och Julia hoppas på fortsatt tipsform. 

- Det är dags att få in en fullträff på V86-spelet nu, och omgångar med jackpott är man alltid extra taggad. Det har varit höga utdelningar på åtta rätt de senaste veckorna och det ser återigen ut som en mycket spelvänlig omgång. 7 Van Gils missar jag inte på i inledningen, där snackar vi superform. 

ANNONS: Spela på V86 med formstarka experten Julia Björklund 

ANNONS: Skrällsugen? Ta rygg på Julia Björklunds chanssystem