Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ruggigt startsnabb och ett perfekt läge

Betting Pacer – kan utmana.
Foto: LJ / TR Media

Måndagen ger oss en V64-omgång från Mantorpstravet med Breeders' Crown-lopp för både treåringar och fyraåringar. Dagens bästa spik hittar vi bland de treåriga stona.


ANNONS: Spela redaktionens V64-system

Spets och slut på E3- vinnaren

Dagens bästa

3 Red Lady Express (V64-3) har visat ruggig startsnabbhet och fick ett perfekt läge här. De värsta motståndarna fick bakspår och jag tror Christian Perssons E3-vinnare sitter i ledningen direkt och stannar där hela vägen hem.

Kan stå sig länge från ledningen

Dagens chansning

V64-6 är ett riktigt fint fyraåringslopp för ston där 2 Kroatia Boko kan bli bortglömd. Hon är snabb ut och utmanas främst om täten av 8 Betting Pacer. Från ledningen säljer hon sig dyrt, och hon har även vinstchans om det skulle bli rygg ledaren. Thomas Uhrberg håller hästen högt och jag tycker hon är ett tidigt streck i avslutningen.

Relevant interjvu

Thomas Uhrberg om 2 Kroatia Boko (V64-6, DD-2):

Var fin i StoSprinterns final senast och är en riktigt kapabel häst. Vi valde att stå över StoChampionatet då det blev lite tätt och vi ville inte gå från kort till lång distans. Hon har tränat på bra efter senast och känns fin inför detta. Hon är snabb och vi fick ett bra spår så det är positivt och vi laddar för att köra i ledningen. Inga ändringar.