Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Roliga draget tar andra raka segern

Foto: OLLE SPORRONG

V64-tävlingarna är i dag förlagda till Halmstadstravet. Omgången ser lurig ut på förhand och jag bjuder på en trolig och en rolig spik.

Lycka till!

En spik är rätt melodi i V64-3

Dagens bästa

3 A Good Melody (V64-3) har vunnit två raka lopp och har visat mycket fin inställning och jag tror Christoffer Erikssons treåring fullbordar sitt hattrick. Hon har aldrig startat med framspår bakom bilen men har öppnat hyfsat i volt och bör få en bra resa, och då är hon starkast till slut.

Chansspik i ett annars öppet lopp

Dagens chansning

13 Keegan Trot (V64-5, DD-1) fick äntligen vinna senast. Då låg han sist med varvet kvar och svepte fältet enkelt till en säker seger. Motståndet är klart tuffare nu, men med den positiva erfarenheten i ryggen tror jag Hanna Lähdekorpi kan fälla alla till slut även i dag. Spik i ett annars jätteöppet lopp.

Relevanta intervjun

Bernardo Grasso i stallet om 13 Staro Leonardo (V64-6, DD-2):

– Vann ett breddlopp senast, så det säger inte så mycket, men han travade bra och känns fin. Han är snabb i volten och kan nog runda många. En bra vinstchans.