Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Redéns formstall vinner i parti och minut – spika

Lördag

Axevalla, 21 september

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik – klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1  

V75 – del 2 

Bästa spikarna

V75-7: 2 Call Me Keeper

Stall Daniel Redén vinner storlopp i parti och minut och det känns bra att ta rygg på ett formstall i spikvalet. Call Me Keeper har en passande uppgift på papperet. Spåret är prima och distansen bra då han är stark. Hästen är behandlad sedan förra loppet och jobbar på fint hemma. Vi förväntar oss att han kommer att vara tillbaka i riktigt fint slag. Och då blir han svårstoppad.

V75-4: 3 Under the Counter

Ett fint sto som verkligen svarat för starka lopp under året. Nu möter hon bara ston och det är en fördel. Står bra till på startvolten och det är inte alls omöjligt att kusken kan placera henne i spets tidigt. Inte lätt att plocka ned då men hon har vunnit från dödens förut. Sköter hon sig i starten räknar vi med god segerchans. Vår andraspik.

Spetsdragen

V75-1: 6 Bålsta Palema

En hemmahäst som säkert är på topp på lördag. Läget är spännande då kusken är vass från start. Från spets brukar han kämpa på starkt och det är hästen att slå som vi ser det. Men ett par vassa emot gör att vi vill gardera.

V75-3: 2 Karl Sjöhammar

Har varit lite omogen och galopperat bort mycket pengar, men han blir bättre och bättre. Kommer från säker ”stretchseger” och har vi läst loppet rätt når han täten den här gången. Och skulle han sedan sköta sig är det en bra segerchans.

Skrällbuden

V75-2: 7 Rafiki Fri

Får ofta tunga lopp eftersom han nästan alltid hamnar långt bak. Den långa distansen nu passar i alla fall fint och det så berömda långa upploppet borde inte vara något minus...

V75-5: 2 Vichy Grif

Kommer att gå framåt med lopp i kroppen och det är en spännande häst att passa. Sitter bra till i ett andraspår och kan mycket väl överraska många V75-spelare.

Tänk på att ...

V75-2: 12 Great King Wine

Tävlade inte på topp senast men kommer att vara bättre nu. Är han tillbaka i form så är han inte så dum för klassen. Stark spurtare.

V75-6: 6 Stepping Spaceboy

Gör fina lopp hela tiden. Till lördagens start provar man troligen en ”riktig” jänkarvagn. Fungerar det i värmningen blir det så.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!