Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Readly Express har ännu en straffspark

LÖRDAG

Jägersro, 2 september

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1 

V75 – del 2 

Bästa spikarna

V75-1: 1 Handsome Brad

Vi vet att det lyser en nolla i segerkolumnen i år. Men Handsome Brad är en bra fyraåring som matchats i tuffa gäng och han känns inte oärlig. Med tanke på Åby och open strectch ska det inte vara någon större risk för att bli instängd. Det känns som att det är dags nu!

V75-6: 1 Readly Express

Den här hästen behöver ingen närmare presentation. Det finns inte många i världen som kan slå honom och i det här gänget finns det ingen som ger direkt skrämselhicka. Nej, det handlar bara om att ta sig loss i tid och en frisk Readly Express ska bara vinna detta lopp.

Spetsdragen

V75-3: 5 Galactica

Ska normalt sett ha bra spetschans och i den positionen är hon ett hett segerbud. Även om det fortfarande finns lite frågetecken för dagsformen.

V75-5: 3 Masterglide

Har ett passande läge och borde sitta i spets i första sväng. Trivs där och står bra inne på pengarna i Klass I. Leder runt om?

V75-7: 2 Cab Hornline

Har utvecklats och såg grymt fin ut som fastlåst senast. Nu blir det full gas från första början och vi tror att han sitter i ledningen tidigt.

Skrällbuden

V75-3: 3 Super Ariel

Har siktat mot Sto-SM ett tag enligt tränaren och har skött träningsjobben på ett tillfredsställande sätt. Kan få ett bra lopp från tredjespåret och är värd en varning.

V75-4: 11 Global Trader

Skrällde senast och gjorde då mycket av jobbet på egen hand. Distansen ska inte vara någon nackdel och en liknande insats räcker långt.

V75-7: 8 Michelangelo Ås

Kommer inte att bli så hårt betrodd från spår åtta, men är formen som vid segern för tre starter sedan är han definitivt inte slagen på förhand.

Tänk på att...

V75-2: 8 El Mago Pellini

Är segerlös i år. Men han har gått bra under sadel i Frankrike förut och kapacitetsmässigt tillhör han de bästa i fältet. Får inte glömmas.

V75-5: 10 Now or Never Flair

Var trea i ett Derbykval bakom Rajesh Face och gick bra efter galopp senast. Han är bra för klassen och tidig vid gardering.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!