Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Radat upp segrar – bör strecka på

Bra spetschans för Disco Volante.
Foto: LENA EMMOTH / TR Media / Lena Emmoth

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75-finalerna på Solvalla.

V75-1

Försöksvinnarna 11 Awesome Kronos och 12 Ara känns bortlottade i en öppen Klass I-final. Trion 3 Joseph Boko, 5 Pere Ubu (snabb ut) och starke 7 Timo Lane ska ses med vinstchans alla tre. 9 Tullibardine Boe blir nog lite bortglömd den här gången.

V75-2

9 Mr Mah Can har öppnat året starkt och är ett tidigt bud igen. 8 Sidney Celeber kan vara ett ämne till något stort och med lopp i kroppen är ha farlig trots läget. 4 Kurri Jari Boko och comebackande 5 Manny Muscle är också hästar som har visat hög klass.

V75-3

Idel hästar under utveckling och många med chans. 6 Lucky Truc har inte haft marginalerna också sin sida i V75 och kan slå till. 3 Pacific Kingdom är urstark och visade även speed senast. Bra läge. 10 Condior har radat segrar i ny regi. Här bör man strecka på!

V75-4

15 Ultra Bright har en lite jobbigare uppgift nu än vid försökssegern. Min känsla är att vinnaren finns på startvolten. 1 Georgia Am och 2 Teton Sweet Lindy har övertygat. Luringen 4 Lorelei Marie står tjugo meter bättre till på Georgia Am jämfört med senast.

V75-5

Jag tycker att 5 Global Undecided står på tur för en seger och räknar med en bra insats på lördag. Stall Kolgjinis 1 Ubiquarian Face var mycket fin i årsdebuten och borde gå framåt lite. Farlig om inte spåret blir en fälla. Dessa två kanske kan utgöra ett bra lås?

V75-6

Hög klass på denna final också. 1 Sweetman drog ett kanonläge och ambitionen är att försöka leda runtom. Adrian Kolgjini har kvalat in tre jämna och bra hästar. 3 Upper Face fick bästa läget av dessa och är hetast? 8 Oxidizer får svårt att vinna igen med tanke på läget.

V75-7

Bra spetschans för 5 Disco Volante denna gång. Men 2 Handsome Brad med loppet i kroppen och 7 Sorbet är inga enkla motståndare. Dessa två utgör min A-grupp vid första anblicken. Ska jag välja en blir det Sorbet som var urläcker vid segern senast.