Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Profilens kärleksproblem – efter stora förändringen

Den förre jockeystjärnan Victoria Smith fick stor uppmärksamhet för ett år sedan när hon berättade att hon nu lever som kvinna. 

Nu berättar profilen att hon än så länge haft svårt att hitta kärleken. 

– Som en man var jag väldigt lyckligt lottad över att ha flera vackra flickvänner, säger hon till Mirror.  

Victoria Smith, 53, var under sin tid som aktiv en stor stjärna inom brittisk galoppsport, och vann under sina 17 år långa karriär 250 lopp. 

Efter karriären försvann hon dock från rampljuset – och syntes inte till på flera år. 

Förklaringen: Victoria Smith föddes som en man, tävlade under namnet Vince, och bestämde sig efter karriären för att konfrontera den hemlighet hon burit på i 50 år: Att hon egentligen ville leva som kvinna. 

– Det värsta scenariot var att ingen skulle acceptera det, att jag skulle behöva leva mitt liv någon annanstans. Men det finns flera ställen och flera transpersoner över hela världen. Det bästa scenariot är det som har hänt. Från den första dagen jag berättade har mitt självförtroende bara växt och växt, berättade hon i en intervju med engelska BBC förra året. 

”Har inte varit på en ordentlig dejt” 

I en intervju med engelska Mirror berättar Victoria Smith nu att hon lagt tusentals dollar på olika ingrepp under det senaste året, men att det fortfarande är något hon saknar: Kärleken. 

– Som en man var jag väldigt lyckligt lottad över att ha flera vackra flickvänner. Men det var ett år sedan jag genomgick förvandlingen nu och jag skulle vilja ha någon i mitt liv. Vissa är snälla, men jag har fortfarande inte varit på en ordentlig dejt. Den största svårigheten kvinnor har är att acceptera att man är med någon som tidigare varit man, säger hon till sajten. 

Lösningen tror hon är att genomgå fler operationer, då hon fortfarande inte är helt klar. 

– Jag tror att det kommer öka mina chanser att hitta någon, säger hon till Mirror. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!