Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vi tar med alla här – det kan smälla till!

Eskil Hellberg och Jonas Noreen är tillbaka med ett nytt avsnitt av Systemet inför V75 på Solvalla. Veckans gäst är Rebecka Falk. 

Lyssna direkt i spelaren eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa en andel i poddsystemet.

 

Klicka här för att se veckans systemförslag

 

Klicka här för att köpa en andel i veckans systemförslag

■  Det är upplagt för toppsport på Solvalla på lördag när det körs V75-finaler och ett uttagningslopp till Olympiatravet. Våra experter gillar verkligen klassen på tävlingarna och är laddade för att sätta sjuan.
■  Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns som vanligt med – men faktum är att det är Jonas sista podd på några månader då pappaledighet väntar. Veckans gäst Rebecka Falk har, hör och häpna, liknande idéer som herr Noreen och det gör Eskil något uppgiven...
■  God lyssning!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

 

Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 

 

Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.

 

Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.