Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 273

Jonas Noreen rattar den här veckans avsnitt då Eskil Hellberg ligger i hängmattan. På lördag är det en lurig V75-omgång på Axevalla. Veckans gäster är Fredrik Edholm och Julia Björklund!

Lyssna direkt i spelaren eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa en andel i poddsystemet.

HÄR KAN NI KÖPA EN ANDEL I PODDSYSTEMET
SYSTEMFÖRSLAGET

■ Det ser återigen lurigt ut på V75 och det gör väl inte saken enklare att Axevalla med dess berömda långa upplopp står som värd. 
Eskil Helberg vilar fortsatt upp sig i hängmattan men Fredrik Edholm och Jonas Noreen styr skeppet med stabil hand. Med sig har de Julia Björklund – som gjort läxan i vanlig ordning.
■ Trion bjuder på spännande information och komponerar ett superfräckt chanssystem. Med potential! Men det är inget för fegisar, direkt.
■ God lyssning!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

 

Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 

 

Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.

 

Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.