Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 272

Jonas Noreen har tagit över spakarna när Eskil Hellberg vilar upp sig på varmare breddgrader. På lördag är det V75 på Solvalla, och veckans gäst är hockeyproffset Magnus Nygren!

Lyssna direkt i spelaren eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa en andel i poddsystemet.

 

Klicka här för att se veckans systemförslag

 

Klicka här för att köpa andel i veckans system

■ V75-champions (kuskmatch) avgörs på Solvalla och det är en spelstimulerande omgång. Massor av stora fält höjer svårighetsgraden.
Jonas Noreen håller i trådarna när Eskil Hellberg är borta. Med sig har han kollega Fredrik Edholm och hockeyproffset Magnus Nygren.
Trion är långt ifrån överens men diskuterar fram en ny spelvärd spik och sedan går allt som en dans. Nästan i alla fall. Och dessutom plockas en häst bort i helgarderingsloppet trots att Eskil inte är med...
■ Trevlig lyssning!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

 

Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 

 

Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.

 

Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.