Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 270

Eskil Hellberg och Jonas Noreen är tillbaka med ett nytt avsnitt av podden Systemet inför V75 på Kalmar på lördag. Den här gången gästas de av hockeyproffset Magnus Nygren. 

Lyssna direkt i spelaren eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa en andel i poddsystemet. 

 

Klicka här för att köpa en andel i veckans systemförslag

 

Klicka här för att se veckans systemförslag

Kalmar med dess långa upplopp är det som gäller på lördag. Eskil Helberg och Jonas Noreen finns som vanligt med i samtalet och med sig har duon hockeyproffset Magnus Nygren.

Trion går ut stenhårt och inleder V75-systemet med två spikar. Vinner dessa sitter herrarna bra på det i resterande lopp. Dessutom får Ni självklart experternas vinnare i världens tuffaste travlopp – Prix d'Amerique.

God lyssning!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

 

Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 

 

Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.

 

Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.