Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"V75-3 är lurigt – men vi har lösningen"

Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Julia Björklund.

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

ANNONS: HÄR KAN DU KÖPA EN ANDEL I SYSTEMFÖRSLAGET
SYSTEMFÖRSLAGET

■ Finalen av Winter Burst väntar på självaste nyårsafton och det är en Multijackpot med minst 60 miljoner till en ensam vinnare!
■ Axevalla, banan med det långa upploppet, bjuder in till en öppen och spelvärd omgång med stora fält. Eskil Hellberg och Jonas Noreen gästas av Julia Björklund och trion får kämpa för att få ihop systemet då det är olika idéer i de flesta av loppen. Men till slut ser man klart och det landar i ett spännande förslag.
■ God lyssning och gott nytt år!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.


Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 


Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.


Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.