Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Två hästar i V75-5 känns stensäkert"

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Fredrik Edholm.

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

■ Det stundar traditionsenliga V75-finaler på Solvalla under annandagen. Ett par lopp med få hästar tyvärr, men fin sport att njuta av och ett skönt avbrott i julfirandet.
■ Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns som vanligt med och käbblar. Jonas har som utlovat snott ihop ett par rim också! Formstarke kollegan Fredrik Edholm gästar. Trion konstruerar ett lite annorlunda system med bara en spik men potential finns.
Nämnas ska också att Jonas ljud är sämre än vanligt den här gången på grund av tekniskt strul, vi ber om ursäkt för det och hoppas ni har överseende.
■ God lyssning!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.


Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 


Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.


Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.