Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Superfräck chansspik löser V75-5

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Fredrik Edholm.

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

 

Klicka här för att se veckan systemförslag

 

ANNONS: Köp en andel i lördagens systemet

■ Coronaviruset sveper fram och skapar oro – och mycket i sportvärlden ställs in, men travet kör vidare. Och så även Expressens V75-podd "Systemet". Förhoppningsvis kan det ge lite glädje och matnyttigt information inför lördagens jackpot-omgång på Bergsåker.
■ Eskil Hellberg och Jonas Noreen har den här gången kollega Fredrik Edholm med sig. Två av tre herrar är överens om det mesta, något som inte riktigt landar i god jord hos den tredje...
■ God lyssning!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

 

Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 

 

Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.

 

Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.