Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spännande motbud till Burning Man i V75-1

Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Magnus Nygren. 

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

ANNONS: HÄR KAN DU KÖPA EN ANDEL I SYSTEMFÖRSLAGET
SYSTEMFÖRSLAGET

■ Åbytravet bjuder upp till dans på lördag då V75 Champions avgörs. En kuskmatch mellan de segerrikaste kuskarna. V75-kupongen innehåller fulla fält med 15 hästar i samtliga avdelningar och det blir en rejäl utmaning för spelarna.
■ Eskil Hellberg och Jonas Noreen försöker reda ut begreppen tillsammans med den hårdskjutande ishockeybacken Magnus Nygren. Trion är väldigt överens om spikarna och sitter dessa ser det spännande ut. Storfavoriten Burning Man i V75-inledningen garderas med högintressanta skrällar!
■ God lyssning.

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.


Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 


Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.


Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.