Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Nu eller aldrig för vår spik i V75-2"

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av hårdskjutande hockeyproffset Magnus Nygren.

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

ANNONS: Här kan du köpa en andel i systemförslaget
SYSTEMFÖRSLAGET

■ Det är Åby som står som värd för veckans spännande V75-omgång. Omgången ser klurig ut på förhand och experttrion syr ihop ett spännande system med spikar som inte är några jättefavoriter, direkt.
■ Eskil Hellberg håller i trådarna i vanlig ordning och med sig har han Jonas Noreen och hockeyproffset Magnus Nygren. Den sistnämnde bjuder på vass information från både Björn Goop och Carl Johan Jepson. Det vill ni garanterat inte missa!
■ God lyssning.

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

 

Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 

 

Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.

 

Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.