Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Härlig duell i V75-7 – två hästar stensäkert"

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Fredrik "Professor Kallblod" Edholm.

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

ANNONS: Här kan du köpa en andel i systemförslaget 
SYSTEMFÖRSLAGET

■ Björkarnas stad, Umeå, är det som står i rampljuset den här lördagen då V75 kommer till stan. Det är fin travsport vi bjuds på med bland annat en vass kallblodsduell och en uttagning till Paralympiatravet.
■ Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns i vanlig ordning med och "stökar". Kollega Fredrik Edholm är veckans gäst. Trion tar en allt annat än spikrak väg för att nå fram till systemförslaget – men det finns potential då jättefavoriten Attraversiamo garderas.
■ God lyssning!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

 

Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 

 

Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.

 

Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.