Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fräcka spiken i V75-5 kommer i toppslag!

Expressens travpodd är tillbaka med nytt avsnitt!

Den här gången gästas Eskil Hellberg och Jonas Noreen av Fredrik Edholm.

Lyssna direkt i spelaren här på sajten eller i din poddapp, och klicka på länken nedan för att köpa andel i poddsystemet.

■ Det är den klassiska uppesittarkvällen som gäller i det här avsnittet och V75-spelet brukar omsätta en hel del just den här tävlingsdagen. Mantorp är det som gäller i år och det är en öppen omgång med stora fält som bjuds.
■ Eskil Hellberg och Jonas Noreen finns med i studion i vanlig ordning och kollega Fredrik Edholm är den tredje länken. Två av tre herrar tycker lika om det mesta vilket den tredje, vi kan kalla honom Eskil, inte är särskilt road av.
■ Trevlig lyssning och god jul!

Expressens sport- och spelpoddar

Disco & Noa

En podd om Allsvenskan med Daniel Kristoffersson och Noa Bachner.

 

Kick and rush

En podd om den engelska fotbollen i allmänhet och Premier League i synnerhet. 

 

Systemet

SportExpressens V75-podd där Eskil Hellberg och Jonas Noreen tillsammans med en intressant gäst knåpar ihop ett V75-system.

 

Avspark – med Stryktipset

Eskil Hellberg, Niklas Borg och Magnus Haglund pratar brett om fotboll och går samtidigt igenom veckans Stryktips-kupong.